MeesterwerkenOpMaat - Kijk de kunst af en schilder.

Bij MeesterwerkenOpMaat kun je terecht voor schilderworkshops en cursussen, geïnspireerd door waanzinnig goede schilders en te gekke schilderijen. Hier ligt de start van jouw creativiteit!

MeesterwerkenOpMaat is onderdeel van Denk-beeldend en is gericht op kunsteducatie en creativiteit. De bron van elke workshop of cursus is een bekende meer weergeven

Basiscursus Tekenen en Schilderen

op zaterdag een dag tekenen en schilderen!

2

Korting 10%

Wil je de basisbeginselen leren van tekenen en schilderen?
In deze eendaagse cursus leer je over vorm, perspectief, ruimtelijkheid, lijn en compositie, kleur en expressie.
We maken gebruik van houtskool, potloden, kneedgum, grafiet en conté-krijt. We oefenen met acrylverf en je krijgt uitleg over andere verfsoorten, die je ook eventueel kunt uitproberen.
Een cursus waar ontwikkeling van je teken- en schildervermogen centraal staat. Durf te doen en leer de basis van tekenen en schilderen!
We gebruiken daarvoor heel veel verschillende oefeningen, onder andere uit de theorie van Betty Edwards (die de linker- en rechterhersenhelft onderscheid bij tekenen).
Ook de meesters uit de schilderkunst worden gebruikt om naar te kijken en om van te leren. Maar bovenal onderzoek je zelf de kunst van het tekenen en van het schilderen.
Materialen zijn inclusief.
Lunch is inclusief.
Locatie: In het atelier van Denk-beeldend op het Eemklooster in Amersfoort.
Zaterdag van 10.00 - 16.00
zaterdag 25 augustus, of
zaterdag 22 september, of
zaterdag 27 oktober
Maximaal 8 cursisten
kosten: 89 euro inclusief lunch