Commundo zinvol reizen en ontwikkelen - Zinvol reizen

Inspiratiereizen, businesscoaching en vrijwilligerswerk in het buitenland

Ik help jou graag om jouw kindje in de wereld te zetten. Ik wil voor jou als betrokken mens, ondernemer en reisleider graag deuren openen voor het meer weergeven

06-20000836

Windsteeg 4, Amersfoort, 3811 CS

http://www.commundo.nl

Creativiteit als hulpbron: Spanjereis

9-13 oktober 2018

1

Korting 5%

In de inspirerende omgeving van het Montsant gebergte in Catalonië ga je spelen creativiteit. Je ervaart de kracht van diverse creatieve en beeldende technieken en materialen. En zie, vanuit je onderbewuste komen antwoorden op vragen en inzicht in jouw thema. Je werkt individueel en samen met je medereizigers. Er is ruimte voor stilte, wandelingen, excursies of gewoon een plons in het zwembad.

Een verdiepingsreis voor jezelf

De reis geeft je de ruimte om je gebruikelijke bezigheden en dagelijkse patronen los te laten en je te laten inspireren op een locatie, midden in de ongerepte natuur van Catalonië. Enerzijds weet je waarvoor je deze reis gaat maken, anderzijds wil je jezelf laten verrassen door het moment zelf.

Het intensief met elkaar leven en leren op basis van gelijkwaardigheid zorgt voor een verdieping op persoonlijk- en professioneel niveau. Hier kunnen zeer waardevolle verbindingen voor de toekomst uit ontstaan.

Voor wie:

Jouw groep bestaat uit maximaal 6 personen. Vanwege de dynamiek hopen we dat zowel vrouwen als mannen meegaan op reis.

De Spanjereis is voor iedereen die vanuit het hart met mensen werkt of dat wil gaan doen. Het past ook in een outplacement traject of als je van plan bent om een coachingsopleiding te gaan volgen. Als je twijfelt of deze bijzondere training iets voor jou is, neem dan contact met mij op voor een kennismaking.

Voor meer informatie zie de website: >>