SPIEGELING - In de ziel van de natuur, vind je de natuur van je ziel!

Leren spiegelen aan de natuur om antwoorden en inzichten te ontdekken op vragen die je bezig houden in je dagelijks leven, middels het aanbod van de jaarlijkse Opleiding Intuïtieve Natuurcoaching, Creatieve Natuurworkshops en Thematische Stiltewandelingen. Door het spiegelende en intuïtieve contact met de natuur kom je automatisch meer in verbinding met je eigen Natuur én eigen (Ziele)Wijsheid, daar waar alle antwoorden te vinden zijn!

0642365144

Saturnuslaan, 25, Bilthoven, 3721 SE

http://www.spiegeling.net

Opleiding Intuïtieve Natuurcoaching voor mensen die met mensen werken

Coachings Opleiding voor professionals die willen leren hoe ze mensen - met behulp van hun intuïtie - kunnen coachen in én met de natuur

1

Opleiding en Training

Ben je coach, counselor, trainer, loopbaanadviseur of anderszins een professional die mensen begeleidt en heb je affiniteit met de Natuur, Intuïtie én met Natuurcoaching, dan is deze Opleiding uitermate geschikt!

In 8 bijeenkomsten leer je hoe je door middels van de 3 C’s, Contact, Communicatie en Co-creatie met de natuur, de spiegelwerking van de natuur op een intuïtieve manier kunt inzetten bij coaching, waardoor cliënten snel en doeltreffend tot antwoorden en inzichten komen.
Je maakt kennis met de krachtige werking van  synchroniciteit en hoe je mensen begeleidt vanuit ZIJN ipv vanuit Doen….

Naast contact met de natuur wordt ook aandacht besteed aan de spiegelwerking van de elementen, seizoenen en cyclische levensprocessen in de natuur.
Coachen in en met de natuur is niet alleen helend voor je cliënten maar eveneens voor jezelf als begeleidende professional!

Het motto van deze Opleiding Intuïtieve Natuurcoaching is: Kijk in de spiegel van de natuur en zie jeZelf!

Zie www.spiegeling.net voor meer informatie over data, locatie, kosten en inhoud van de bijeenkomsten.

NB. Maandelijks vindt er een Proeverij plaats in De Bilt waar je kunt kennismaken met de werkwijze van Spiegeling en zelf kunt ervaren wat natuurcoaching inhoudt.