Yogastudio Gurbatschan - Meer energie en diep ontspanning

Kundalini is levenskracht, het is de levenslust, de creativiteit en de veerkracht van de mens. Kundalini is de voorraad actie, uitstraling en bewustzijn in ieder van ons. Het doen van Kundalini yoga & meditatie ontwaakt en ontwikkelt deze krachten op een uitgebalanceerde manier.

Over mijzelf: Ik ben Gurbatschan, kom uit India en woon in Nederland sinds 1983. De eerste 20 jaar heb ik in Amsterdam gewoond, de laatste 15 jaar meer weergeven

06 52882975

Zielhorsterweg 85, Amersfoort, Amersfoort, 3813 ZX

https://www.yoga-g.nl

Persoonlijke ontwikkeleing

Het programa bevat kundalini yoga, meditatie en healingtechnieken. Aanbieding, proefles €13,50 i.p.v. €47,50

0

Korting 71%

Wat is Kundalini yoga en meditatie?

Yoga betekent eenheid of verbinding: in contact staan met jezelf en de wereld om je heen. Het is een manier om je open te stellen en te leven vanuit je intuïtie. Kundalini yoga is één van de meest krachtige en veelzijdige vormen van yoga.

Kundalini is levenskracht, het is de levenslust, de creativiteit en de veerkracht van de mens. Kundalini is de voorraad actie, uitstraling en bewustzijn in ieder van ons. Het doen van Kundalini yoga & meditatie ontwaakt en ontwikkelt deze krachten op een uitgebalanceerde manier.

Oefeningen en uitwerkingen

Veel oefeningen in de Kundalini yoga zijn dynamisch. We werken met lichaamsoefeningen, ademhalingstechnieken, mantra's en krachtige meditaties. In mijn trainingen pas ik de leer, kennis en wijsheid toe van Yogi Bhajan; de meester van de Kundalini Yoga die deze diepgaande en veelzijdige yogavorm in 1969 naar het Westen bracht.

De oefeningen zijn er op gericht om blokkades in je lichaam op te heffen en je lichaamsenergie vrij te laten stromen. Het waarnemen en voelen van die energie heeft een belangrijke plek in de les. Ook de adem heeft een centrale plaats en wordt bij alle oefeningen bewust geleid. Tevens brengt Kundalini yoga je energieniveau op een hoger peil waardoor je hele wezen in lijn wordt gebracht met wie je werkelijk bent.

Na een training voel je direct het effect. Je voel je fit en vol energie! En op de langere termijn bouw je kracht en concentratie op. Een weldaad voor body, mind & soul.


Wie kan meedoen?

Kundalini yoga kan door iedereen beoefend worden. Je hoeft zeker niet lenig en topfit te zijn om met yoga te starten.


Wat kun je verwachten?

Wekelijkse yoga en meditatie Amersfoort yogastudio gurbatschan
We beginnen de training met de mantra ‘Ong Namo Guru Dev Namo’. Hiermee stel je je open voor de ervaring van de Kundalini yoga. Vervolgens starten we met een warming-up en gaan we over naar een set van oefeningen. Ik vertel altijd waar de oefeningen voor dienen en waar we aan werken.
We doen lichaamsoefeningen en we werken met ademhaling, concentratie en klank. We gaan van inspanning naar ontspanning en weer terug. Hierdoor lopen yoga en meditatie vloeiend in elkaar over tijdens een training.

Na de kriya (serie oefeningen) doen we een ontspanning en een meditatie. De training sluiten we altijd op dezelfde manier af met de gezongen mantra ‘May the long time sun’. Na de training is er tijd voor een gesprek en ervaringen.


Ben je op zoek naar ontspanning en tegelijkertijd naar meer levenskracht en veerkracht? Wil je meer in harmonie zijn met jezelf en je omgeving? Doe dan mee met de wekelijkse trainingen Kundalini yoga & meditatie

Proefles Yoga Training