Commundo zinvol reizen - Zinvol reizen

Inspiratiereizen, businesscoaching en vrijwilligerswerk in het buitenland

06-20000836

Windsteeg 4, Amersfoort, Amersfoort, 3811 CS

http://www.commundo.nl

Structuur in jouw bedrijf

Business coaching

0

Korting 2%

Ik heb wat situaties opgeschreven die ik zelf ook heb meegemaakt en waarop ik jou graag coach. Herken je hier iets in?

  • Ik heb een goed idee maar ik ben in loondienst. Eigenlijk zou ik het liefste mijn idee verder uitwerken maar hoe pak ik dat aan? Wil ik het wel echt? Ik heb het idee dat het altijd te druk is om hier echt bij stil te staan en ben loyaal aan mijn werkgever. De tijd tikt door. Soms baal ik van mezelf dat ik geen stappen zet.
  • Ik ben met veel enthousiasme voor mezelf begonnen maar het lukt niet zo goed. Daardoor voel ik me vaak ontevreden, ongelukkig, somber, onzeker of gespannen
  • Ik wil iets nieuws beginnen maar iets houdt me tegen
  • Ik heb een leuk bedrijf maar ik voel me soms eenzaam, er speelt van alles maar dat kan ik toch niet met mijn personeel of vrienden bespreken
  • Ik heb net een mooie (coachings)opleiding afgerond en daar wil ik mee aan de slag. Hoe doe ik dat?
  • Ik ben goed in mijn vak maar ik heb totaal geen kaas gegeten van verkopen en marketing. Ik struin het internet af naar informatie en volg veel webinars maar dat maakt me eigenlijk nog meer onzeker. Ik heb eindelijk besloten om hulp te vragen maar wie kan ik vertrouwen?
  • Ik ben enkele jaren geleden een bedrijf gestart met een enthousiaste partner. Ik merk dat onze visie uiteen begint te lopen. Ik voel me hier niet goed bij en het irriteert me. Ik heb geen idee hoe ik hiermee verder kan.

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring als ondernemer. Mijn expertise van zowel de harde als de zachte kant van ondernemen zet ik graag in om jouw onderneming naar grotere hoogte te krijgen.

Speciaal voor de leden van BE zijn de eerste 2 sparringssessies gratis.