Alma Corazon

Alma Corazon Natuurgeneeskundige Therapie en Helende Massage

Ik ben Helma Eijck en als natuurgeneeskundige behandel en begeleid ik volwassenen en kinderen met uiteenlopende lichamelijke en geestelijke klachten, zoals rugklachten, RSI, menstruatieklachten, stress en burnout.

Mijn specialisatie is hoog sensitiviteit. Ik werk met diverse coaching methodes,  Helende Massage, een holistisch energetische massagetherapie, Voice Dialogue, Edelsteentherapie en Bachbloesemtherapie.

Daarnaast geef ik cursussen op het gebied van bewustwording en persoonlijk ontwikkeling, Innerlijke Criticus, helende werking van edelstenen en dromen. Ik verkoop edelsteenhangers en geef advies over het gebruik van edelstenen.

 

massagekuur Korting 30%

Detox Massagekuur

4 massages gericht op de uitscheidingsorganen

Een detox massagekuur wordt bij voorkeur gevolgd in het voor- en najaar, maar je kunt het op ieder gewenst moment volgen bijvoorbeeld bij: vermoeidheid en energiegebrek stress behoefte aan ontspanning. ontwikkelen van een gezond eetpatroon ziekte, medicatie, narcose chemokuur of hormoonkuur De detox massagekuur bevat 4 behandelingen gegeven in een korte periode van gedurende 3-5 weken. De massages worden gecombineerd met een algehele lichaamsmassage. De kuur omvat: een leverbehandeling, die je lever aanzet tot ontgiften een nierbehandeling om de afvoer van afvalstoffen te bevorderen een buikmassage om de spijsverteringsorganen en uitscheidingsorganen te stimuleren een lymfedrainage om de afvoer te bevorderen De detox massagekuur ondersteunt het lichaam tijdens een vastenkuur, maar kan ook goed afzonderlijk worden gevolgd. Het lichaam wordt ontgift en gereinigd en de geest wordt opgefrist, zodat je vol energie het voorjaar in kunt gaan. Van 21 februari tot 21 april is de detox massagekuur in de aanbieding van € 340,- voor € 240,-. Start van de massagekuur en data gaan in overleg.

0

Deze onderneming heeft nog geen afbeeldingen

stuur mij een bericht