Fysio Posthoes - 'als ademen of bewegen even niet vanzelf gaat'

praktijk voor fysiotherapie en adem/ontspanningstherapie Methode van Dixhoorn

0644893339

Kerklaan 6,, Hoogland, Amersfoort, 3828EB

http://www.fysio-posthoes.nl

Ik vind het belangrijk dat iedereen bij adem- of beweegklachten zelf leert wat men moet doen. Daarom ligt de aandacht in mijn praktijk vooral bij meer inzicht in vijf aspecten: ontstaan (hoe beweeg ik en wat doe ik), eigen inbreng (wat staat mijn herstel in de weg), grenzen voelen en (in)stellen, wat kan ik zelf om mijn klachten te verbeteren en wanneer heb ik hulp nodig. Het is mijn streven dat men aan het einde evenveel weet als ik over de klacht, het ontstaan en het voorkomen van diezelfde klacht.

Ik werk zonder contracten met de grote zorgverzekeraars. Bij mijn praktijk staan de patiënt zelf en zijn hulpvraag centraal. Je kan je aanmelden met en zonder verwijzing van de huisarts.

Bij de behandeling bepalen wetenschappelijke onderbouwing en jarenlange praktijkervaring een belangrijk deel van de behandeling van pijn, blessures en beperkingen aan adem- of beweegapparaat. De praktijk is klein. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Uitgebreide voorlichting en het scheppen van voorwaarden om de kwaliteit van leven en herstel te verbeteren staan voorop. De combinatie van de ademmethode en fysiotherapie maakt mijn behandeling uniek.

Aangesloten bij:

kwaliteitsregister KNGF / Van Dixhoorn Vereniging

Deze onderneming heeft op dit moment geen aanbieding.

Deze onderneming heeft nog geen afbeeldingen

stuur mij een bericht