Jessica Pepermans, LIJFcoach - Inzicht en beweging inje chronische ziekte of terugkerende (onverklaarbare) gezondheidsklachte

LIJFcoaching voor mannen en vrouwen die inzicht en beweging willen in hun terugkerende (onverklaarbare) klachten

0652535660

Kapelweg 149b, Amersfoort, Amersfoort, 3818 BK

http://www.jessicapepermans.nl

Ben je een man of vrouw die regelmatig last heeft van klachten als hoofdpijn, rugpijn, migraine of vermoeidheid? Een chronische ziekte als diabetes of reuma? Vage klachten die blijven terugkomen? En kun je daardoor niet altijd doen wat je graag wilt? Privé of in je werk?

Mijn naam is Jessica Pepermans, ik ben LIJFcoach. Ik werk samen met mensen die inzicht en beweging willen in hun chronische ziekte of terugkerende gezondheidsklachten. Zodat je zowel privé als in je werk meer kunt doen wat je graag wilt. En meer kunt zijn wie je echt bent.

Niet kunnen doen wat je wilt
Mss ben je door je klachten minder of beneden je niveau gaan werken of durf je een carriereswitch niet aan. Run je je gezin niet zoals je zou willen of heb je de energie niet voor die opleiding die je zo graag wilt. Zeg je door je klachten regelmatig afspraken af of pas je ze aan zodat je toch mee kunt.

Je wilt graag weten of het anders kan
Uit eigen ervaring weet ik dat lichamelijke klachten die terugkomen vaak een signaal zijn. Een signaal dat er in je onderbewuste iets speelt dat gelinkt is aan het ontstaan van je klachten.

Hoe dan?
Samen met jou kijk ik waar je onbewust spanning of iets anders hebt opgslagen die gerelateerd is aan jou klachten. Om zo te ontdekken wat er onder je klachten ligt, hoe je er weer beweging in kunt krijgen en hoe er zo weer meer ruimte voor jou komt in je lichaam en minder voor je klachten of ziekte.

Daarbij maak ik onder andere gebruik van systemisch lichaamswerk (opstellingen via je lichaam), ademhalings- en grondingstechnieken, meditaties, visualisaties en (ziekte)opstellingen in de ruimte of op tafel.

Wat brengt het me?
Dat brengt je energie en innerlijke rust. Het zorgt voor een sterker lichaamsbewustzijn en een betere balans tussen je hoofd en lijf. Het geeft je inzicht in hoe je beweging in je situatie kunt brengen. Vaak verminderen je klachten.

Aanbod
Ik bied verschillende mogelijkheden aan. In Een ochtend voor en over jou sta je stil bij jezelf, je gezondheid, wat je wilt en wat er bij je speelt.  Je doet inspiratie op voor een vervolgstap.

In Een andere kijk op je gezondheid leer je vanuit een ander perspectief naar je ziekte of gezondheidsklachten kijken, krijg je inzicht waarom jouw klachten bij je zijn en onderzoeken we met elkaar hoe je er weer beweging in kunt brengen.

Jouw persoonlijke ontdekkingsreis is een op maat 1:1 traject waarin je inzicht krijgt in de relatie tussen jou en je ziekte of klacht; welke plek ze innemen of krijgen in je leven en wat er onder ligt, waarom ze bij je zijn.

Nieuwsgierig? Ik ook naar jou(w verhaal)
Ik ben er heel benieuwd naar en hoor het graag! In een (gratis) First Step Sessie kijk ik daarnaast graag met je mee wat voor jou een eerste stap kan zijn.

? www.jessicapepermans.nl | ✉️ info@jessicapepermans.nl | ✆ +31 6 525 35 660

 

Aangesloten bij:

STIR

Deze onderneming heeft nog geen publicaties

Deze onderneming heeft op dit moment geen aanbieding.

Deze onderneming heeft nog geen afbeeldingen

stuur mij een bericht