Jessica Pepermans, LIJFcoach - Beweging in je klachten door te luisteren naar je lichaam, in balans met je hoofd en je voeten op de grond

LIJFcoaching voor werkende mannen vrouwen die beweging willen in hun terugkerende lichamelijke klachten

0652535660

Kapelweg 149b, Amersfoort, Amersfoort, 3818 BK

http://www.jessicapepermans.nl

Ben je een werkende man of vrouw die regelmatig last heeft van klachten als hoofdpijn, rugpijn, migraine of vermoeidheid? Een chronische ziekte als diabetes of reuma? Vage klachten die blijven terugkomen? En kun je daardoor niet altijd doen wat je graag wilt? Privé of in je werk?

Ik ben Jessica Pepermans, ik ben LIJFcoach. Ik werk samen met professionals die inzicht en beweging willen in hun terugkerende gezondheidsklachten. Zodat je zowel privé als in je werk meer kunt doen wat je graag wilt. En meer kunt zijn wie je echt bent.

Mss ben je door je klachten minder of beneden je niveau gaan werken of durf je een carriereswitch niet aan. Run je je gezin niet zoals je zou willen of heb je de energie niet voor die opleiding die je zo graag wilt. Zeg je door je klachten regelmatig afspraken af of pas je ze aan zodat je toch mee kunt.

Je wilt graag weten of het anders kan
Uit eigen ervaring weet ik dat lichamelijke klachten die terugkomen vaak een signaal zijn. Een signaal dat er in je onderbewuste iets speelt dat gelinkt is aan het ontstaan van je klachten.

Ik leer je graag hoe je daar -vanuit verschillende invalshoeken- vanuit je lichaam mee aan de slag kunt zodat je die signalen leert herkennen. En kunt onderzoeken wat er onder jouw klachten ligt. Dat brengt je inzicht OF en HOE je beweging kunt brengen in je klachten. En hoe je er niet langer tegen hoeft te vechten of kunt stoppen om ze te negeren.

Ik werk daarin o.a. met systemisch lichaamswerk (opstellingen via je lichaam), massage en Rots & Water technieken.

Beweging in je situatie, meer energie en innerlijke rust
Dat brengt je energie en innerlijke rust. Het zorgt voor een sterker lichaamsbewustzijn en een betere balans tussen je hoofd en lijf. Het geeft je inzicht in hoe je beweging in je situatie kunt brengen. Vaak verminderen je klachten.

Coaching, training en inspiratieochtenden
Dat doe ik met persoonlijke coachingsessies, een driedaagse training waarin je balans ontwikkelt tussen je denken en je voelen en met inspiratieochtenden waarin je kunt ontspannen en even helemaal stil kunt staan bij jezelf

Nieuwsgierig? Ik ook naar jou(w verhaal)
Ik ontmoet je graag! App of mail me gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

🌏 www.jessicapepermans.nl | ✉️ info@jessicapepermans.nl | ✆ +31 6 525 35 660

 

Aangesloten bij:

STIR

Deze onderneming heeft nog geen publicaties

Deze onderneming heeft op dit moment geen aanbieding.

Deze onderneming heeft nog geen afbeeldingen

stuur mij een bericht