Jessica Pepermans

Training en coaching voor werkende vrouwen met een chronische ziekte of lichamelijke klachten die niet overgaan. Die willen leven en niet met hun klachten willen leren leven

0652535660

Kapelweg 149b, Amersfoort, Amersfoort, 3818 BK

http://www.jessicapepermans.nl

Ik help werkende of werkzoekende vrouwen met fysieke klachten die niet overgaan.

 

 

 

 

 

 

 

Zoals bijvoorbeeld aanhoudende vermoeidheid, migraine, lage rugpijn of maag- en darmklachten.

Vrouwen die zoeken en van alles uitproberen om van hun klachten af te komen, ze te verminderen of achter de oorzaak van hun klachten te komen. Maar het antwoord daarop nog niet gevonden hebben. Waardoor je soms het gevoel krijgt dat je lichaam zich tegen je keert.

Mijn ervaring is dat lichamelijke klachten geen pesterijen van je lichaam zijn, maar signalen.

Als een lichamelijke klacht steeds blijft terugkomen, dan is er iets aan de hand op een diepere, on(der)bewuste laag van jou. Een laag waar je met je hoofd niet makkelijk bijkomt, maar met je lichaam wel.

Het zit dus niet tussen je oren. En er is wel degelijk iets aan de hand.

Ik help je graag te ontdekken wat dat is! 

Dat doe ik met persoonlijke coachingsessies, een driedaagse training waarin je balans ontwikkelt tussen je denken en je voelen en met inspiratieochtenden waarin je kunt ontspannen en even helemaal stil kunt staan bij jezelf

Aangesloten bij:

STIR

Korting 65%

Training (pilot) Balans tussen je voelen en denken

Eendaagse training om de balans tussen je denken en voelen te ontwikkelen

Er ineens achter komen dat je naar school aan het rijden bent, terwijl je naar je werk wilde gaan. Pas na een tijdje doorhebben dat een collega iets aan je vraagt. En tijdens die vergadering van vanochtend, liepen bij jou al je ‘to do’s ‘ door je hoofd. Uh, bij welk agendapunt waren we ook weer? Herkenbaar? Waarschijnlijk ben je een hele sterke denker. Is je hoofd heel actief. Je bent niet de enige. Veel van ons hebben een overvol hoofd. En vaak zelfs een oververmoeid hoofd. Op tijd voelen wat er in je lichaam gebeurt, kost je moeite. En stoppen met denken….je bent er graag beter in. Wil je meer rust in je hoofd? Meer durven vertrouwen op je gevoel en intuïtie? Op 1 april kun je hier de hele dag mee aan de slag tijdens de pilot van mijn eendaagsetraining Balans tussen denken en voelen. De training is heel praktisch en fysiek. Vanuit ontspanning leer je focussen op je lichaam en je gevoel. In balans met je hoofd. En met je (blote..) voeten op de grond. Kosten Omdat het een pilot is kun je deelnemen voor het gereduceerde tarief van €55,- voor de hele dag. De training wordt in Amersfoort gegeven en start om 9.30 uur tot circa 16.00 uur.Ik zorg voor koffie/thee /water en iets lekkers voor tussendoor, lunch is niet inbegrepen. Aanmelden Wil je meedoen? Stuur me dan een mail of appje (06 525 35 660)  dan neem ik contact met je op. En sparren we samen of de training iets voor jou is.

0

Deze onderneming heeft nog geen afbeeldingen

stuur mij een bericht