Lichter Leven Leusden - Zijn wie je werkelijk bent!

Transformatiecoaching, Touch of Matrix therapeut, Gecertificeerd Meditatietrainer, Regressietherapeut.

06 38903969

van de Lagemaathof 61, Leusden, Leusden, 3833 HW

http://lichterlevenleusden.nl

Mijn naam is Hans Siepman. Ik coach mensen die niet kunnen achterhalen hoe ze kunnen loskomen uit de constante stroom van stress en zorgen. Die steeds weer tegen dezelfde problemen aanlopen en wanhopig op zoek zijn naar een leven zonder gevoelens van angst, spijt en schaamte.

Ik laat ze inzien dat ze veel meer kunnen bereiken dan ze voor mogelijk houden, door hen tools te geven om het optimale uit zichzelf te halen.

Ik heb al veel mensen geholpen om te ontdekken wie ze nu werkelijk zijn en wat ze te doen hebben op deze planeet. Maar ik vind het belangrijker dat ze zelf, met een aantal eenvoudige tools, veranderingen kunnen doorvoeren,  waardoor ze gaan inzien waartoe ze in staat zijn en bewuster en lichter kunnen leven.

Door opleidingen die ik bij de School voor Coaching heb gevolgd, kan ik gebruik maken van diverse coachtechnieken.

Bij Bridgeman ben ik geschoold tot Transformatiecoach volgens de Bridgeman Methode. Hier gaat het om zelfontwikkeling in de breedte. De hele mens wordt holistisch benaderd en er wordt gewerkt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Door het toepassen van deze coachvorm ben ik in staat om diepgaande energetische blokkades te doorzien en te ontwortelen vanuit de kern. Hierbij maak ik gebruik van diverse technieken die ik o.a. heb geleerd tijdens de regressie en reïncarnatie opleiding.

Naast mijn werk als coach ben ik ook energetisch therapeut en werk ik met interventietechnieken om cliënten met acute issues te kunnen helpen. Dat kan het wegnemen van trauma’s en angsten zijn of de behandeling van lichamelijke klachten. Ik ben erkend Touch of Matrix therapeut en ik ben ingewijd als REIKI Master.

Tot slot ben ik opgeleid tot Mindfulness Meditatietrainer voor bedrijven en particulieren. Ik ben gecertificeerd trainer en aangesloten bij de Vereniging voor Mindfulness.

Wil jij lichter leven?

Ik help jou om stap voor stap toe te werken naar een lichter leven,
en te ontdekken hoe jij het optimale uit jezelf kan halen.

Vraag HIER een GRATIS kennismakingsgesprek aan.

Of bel: 06 38 90 39 69 / email: info@lichterlevenleusden.nl

Aangesloten bij:

Vereniging voor Mindfulness

Deze onderneming heeft op dit moment geen aanbieding.

stuur mij een bericht