Natuurgeneesk. Praktijk Corrie Derks - Iedereen fit en vitaal!

Geverifieerd

Het is mijn missie om mensen te helpen om zich zo snel mogelijk beter te voelen door het aanspreken van het zelfgenezend vermogen met harmonische frequenties.

06-11432456

Prangelaar 18, Woudenberg, Woudenberg, 3931RC

https://klankbehandeling.nl

Het is mijn missie om mensen te helpen zich zo snel mogelijk beter te voelen.

Dat doe ik door het aanspreken van het zelfgenezend vermogen met harmonische frequenties.

Mijn carrière begon ik met verschillende verpleegkundige opleidingen. Later heb ik me geschoold tot Muziektherapeut. In de Psychiatrie heb ik daarmee een ruime werkervaring op gedaan.

In deze periode ervaarde ik voor het eerst de grote werkzaamheid van klankschalen. Ik zag bij de cliënten hoe rust zich kon herstellen, hoe de stemming en fysieke klachten verbeterden. Door die ervaring ben ik me hierin verder gaan scholen. Ik heb me verdiept in de verschillende methode’s van het werken met klankschalen en later ook de stemvorken.

Reeds lang daarvoor was ik geïnteresseerd in de natuurlijke geneeswijzen en heb me daarin verdiept en geschoold. Maar niet eerder werd ik er zo door geraakt als toen ik leerde over de werkzaamheid van frequenties. Ik ben in 2007 met de praktijk gestart. Nog geregeld school ik mezelf bij op de verschillende aspecten van het Natuurgeneeskundig werk.

Natuurgeneeskundige Praktijk Corrie Derks

De Gulden snede ofwel De juiste maat

De Natuurgeneeskundige Praktijk Corrie Derks bestaat nu inmiddels 11 jaar.

Mijn doel in de praktijk is om mensen of dieren te helpen bij hun klacht om zich zo snel mogelijk  weer beter te voelen.

Anders gezegd ik focus mij op het zelfgenezend vermogen dusdanig dat zo snel mogelijk de eerste stap naar herstel wordt gezet. Dan volgt de volgende stap namelijk logischerwijs vanzelf.

Er zijn verschillende werkvormen die ik gebruik zoals de Klankschalen, Stemvorken, Bach Bloesemremedies, Reflexologie, Voeding en suppletie, Healing en Reading.

http:www.klankbehandeling.nl de behandelkamer

Ben je geïnteresseerd of wil je je uitgebreider informeren, kijk dan op klankbehandeling.nl

Heb je een persoonlijke vraag of wil je een afspraak maken: welkom@corriederks.nl  of bel 06 11432456

 

Met warme groet, Corrie

 

Aangesloten bij:

NIBIG

Korting 6 voor de prijs van 5 standaardconsulten%

Jaarabonnement

6 voor de prijs van 5

Met ingang van 2019 is het mogelijk om een jaarabonnement te nemen in mijn praktijk.  Het voordeel is dat je daarmee een stok achter de deur hebt om regelmatig een afspraak voor jezelf te maken. Mensen die bekend zijn in de praktijk betalen voor een jaarabonnement €250,00. Je kan zes keer een afspraak maken voor de prijs van vijf standaard consulten Mensen die nieuw komen in de praktijk kunnen hier ook gebruik van maken maar betalen wel eenmalig €20,00 extra voor de intake die gedaan wordt. Lees hier over uitgebreid op mijn website.

0

stuur mij een bericht