Sassense, lifecoach bewustwording - When I accept myself, I free myself from the burden and need to be accepted

Zelf-ontwikkeling, bewustwording, Zelf-liefde en Zelf-erkenning d.m.v. coaching, healing en lichaamswerk

06 11123943

Valkenhoeve 6, Leusden, Leusden, 3831 TW

https://www.sassense.nl

Dit is wat je wilt: rust, ontspanning, tijd voor jezelf, minder moeten, het gevoel van keuze hebben en niet meer geleefd worden. Een gezonde balans.

Je herkent je in: teveel en te lang stress, al dat moeten, het elke keer weer jezelf ‘ja’ horen zeggen, terwijl je een ‘nee’ voelt, altijd klaarstaan voor een ander, het blijvende vermoeide gevoel, een overladen hoofd, en dat interne stemmetje dat steeds roept dat je je niet zo moet aanstellen, want je hebt toch hartstikke goed? En ben je daar he-le-maal klaar mee?

Je voelt ‘het moet anders’. Je weet ‘het is tijd om in mezelf te gaan investeren’. Je bent bereid te springen in het onbekende, ook als dit soms een confronterend en pijnlijk gevoel kan geven. Je hebt zelfreflectie en durft in de spiegels te kijken, die jou op liefdevolle wijze kunnen worden voorgehouden.

Cliënt: ‘Wanneer ik bij haar vandaan kom, dan voel ik mij meer in verbinding met mezelf en met de wereld om mij heen. Het maakt dat ik nu keuzes durf te maken vanuit mijn eigen gevoel en mij uit durf te spreken. Ik laat steeds meer van mezelf zien en dat zien en voelen mensen om mij heen ook. Dat heeft zo´n positieve invloed op de dingen die ik nu doe en waar ik plezier in beleef. Het is niet alleen de massage, maar ook de gesprekken voor de massages die wij samen hebben en de rust erna, die maken dat ik graag bij Saskia kom. Saskia luistert, oordeelt niet en laat mij nadenken, voelen en wanneer nodig geeft zij feedback. ‘.

Op mijn website kun je onder ervaringen meer reviews lezen hoe cliënten sessies bij Sassense ervaren.

Aangesloten bij:

BATC

Gratis video minicursus van gestrest naar ontspannen in hoofd en lijf

Elk moment, waar je ook bent met eenvoudige oefeningen uit je hoofd, in je lijf

Op elk moment van de dag waar je ook bent, weten hoe je de stress uit je lijf en hoofd kunt krijgen, en je weer ontspanning en rust kunt ervaren. Hoe lekker zou dat zijn, helemaal in deze onrustige, stressvolle en onzekere tijd? In deze gratis video minicursus word je drie dagen lang aan de hand meegenomen hoe je je met een paar eenvoudige stappen van gestrest naar ontspannen in hoofd en lijf kunt voelen. Tips en oefeningen die je overal, wanneer je maar wilt kunt doen, die weinig tijd kosten en die hun effectiviteit in de praktijk echt hebben bewezen. Schrijf je hier in en ontvang direct video 1 met een waardevolle oefening in je mailbox.

0
verleng aanbieding
Korting 100%

GRATIS sessie: ont-moeten, ont-spannen en genieten

Ontvang minstens 2 effectieve tips, die jou gaan helpen een gezonde balans te vinden tussen er zijn voor een ander en er zijn voor jezelf

Boek vrijblijvend een gratis Skype- of belsessie van een half uur, maak gebruik van mijn expertise en ontdek wat ik voor jou kan betekenen. Graag leer ik jou te kiezen voor jezelf en je grenzen te bewaken zonder schuldgevoel en zonder knoop in je buik. Zodat je weer lekker in je vel gaat zitten, met een stil hoofd, een gezond stresslevel en met een fijne dosis energie om te kunnen genieten van de dingen die jij wilt doen. Mijn aanpak is no-nonsense, liefdevol én met een schop onder je kont indien nodig. Met beide voeten in de klei werkend vanuit het gedachtegoed dat alles één is en met elkaar verbonden. Praktisch, concreet en gemakkelijk toepasbaar. In ons gesprek deel ik minstens 2 gouden tips die jou gaan helpen naar een stressvrijer leven, waarin je voelt dat jij de regie weer hebt.

0
verleng aanbieding

stuur mij een bericht