Susanne zingt - Speel met je stem, ervaar wat klinkt, hoor je klank

Zangles in Amersfoort volgens de Lichtenberger® Methode

0612051929

Schoonoorderlaan 13, Hoogland, Hoogland, 3828 BJ

http://www.susannemink.com

Heb je zin in zingen?

Wil je graag zingen maar je durft niet?

Of heb je last van jouw stem bij het zingen of spreken?

In mijn lessen ontdek je dat zingen en spreken makkelijk, natuurlijk en moeiteloos kan zijn en dat je met minder druk meer bereikt! Door stemoefeningen leer jij over de werking van je strottenhoofd en ervaar jij jouw lichaam als instrument.

Ik werk met de Lichtenberger® methode. Ze is een concrete zangpedagogiek, waarin de zanger, vragen stellen’ en stimulerende oefeningen centraal staan.

Onervaren en ervaren sprekers en zangers zijn welkom! Je kunt je instrument of eigen liederen meenemen naar de les.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Kijk op mijn website, bel mij voor meer informatie en kom naar een gratis proefles!

Korting 14%

Vrouwen zingen met Susanne

stemvorming samen zingen

Twee keer in de maand zingen en stemexperimenteren wij met veel plezier. Zangervaring is niet nodig, wel nieuwsgierigheid! In het eerste deel van de ochtend besteed ik aandacht aan je stemvorming. Samen doen wij ontdekkingen met allerlei stemoefeningen en komen we tot een vol en stralend geluid! Wil je dat ook? Na een korte pauze zingen wij meerstemmige liederen uit verschillende landen en tijdperken. Zing mee! De Lichtenberger® Methode voor toegepaste stemfysiologie belicht de lichamelijke kant die je helpt om je stem beter te gebruiken en te begrijpen . Vaak is minder druk en minder adem nodig. Zing natuurlijk, vreugdevol, vrij en authentiek! Samen zingen is makkelijk, jezelf en de ander horen verrijkt en vervult. Wij hebben nog plek voor zangeressen en je kunt direct meedoen. Je betaald 14 % = € 25,-minder 01 en 15 maart, 12 en 26 april, 10 en 24 mei , 07 juni € 175,- van af april € 125,- inclusief koffie, thee en lekkers De Instee Zuidsingel 45a in Amersfoort Wil je meer weten dan kun je mij bellen op 0612051929

0

Deze onderneming heeft nog geen afbeeldingen

stuur mij een bericht