Umoya Health Massagetherapie - Luister naar het fluisteren van je lichaam, dan hoeft het niet zo te schreeuwen

Als ervaringsdeskundige ligt mijn passie bij het begeleiden van jou, als je merkt dat je vastloop in werk en thuissituatie. Vaak is er geen bezieling en liefde meer in wat je doet en voel je onrust en vervreemding van jezelf ontstaan. Ik ondersteun, door ruimte te geven aan pijn en signalen van je lichaam, zodat je beter en bewuster kan voelen wat er werkelijk speelt en aandacht vraagt in je leven

0630037946

Zeepkruid 58, Amersfoort, Amersfoort, 3824NB

http://umoya-health.nl

Last van terugkerende hoofdpijn, spierpijn, onrust in je lijf of stijfheid in nek of schouders? Voel je een drukkend gevoel op je borst of doet je onderrug zeer?
Je lichaam wil je iets vertellen en vraagt aandacht. Die pijn in je benen… Zet je jezelf vaak schrap? Vaak gaan klachten vanzelf over, soms ook niet. Het stagneert en wil maar niet verdwijnen of het wordt zelfs erger…..
Je zou zo graag van die klachten af willen, maar door echt te luisteren naar wat je lijf te vertellen heeft, geef je het aandacht en krijg je inzicht of er meer speelt dan fysieke klachten alleen. Wat is het, waartegen jij je schrap zet? Hoe voelt het als je op je tenen loopt of tegen een burn-out aanzit? Mijn massage en vragen helpen jou daarbij te onderzoeken wat de echte oorzaak is, zodat het het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer geactiveerd wordt.
Voel maar zonder oordeel…

Frank van den Essenburg
Holistisch massagetherapeut

Aangesloten bij:

HOLOS Netwerk

Deze onderneming heeft nog geen publicaties

Deze onderneming heeft op dit moment geen aanbieding.

stuur mij een bericht