Yogastudio Gurbatschan - Meer energie en diep ontspanning

Geverifieerd

Kundalini is levenskracht, het is de levenslust, de creativiteit en de veerkracht van de mens. Kundalini is de voorraad actie, uitstraling en bewustzijn in ieder van ons. Het doen van Kundalini yoga & meditatie ontwaakt en ontwikkelt deze krachten op een uitgebalanceerde manier.

06 52882975

Zielhorsterweg 85, Amersfoort, Amersfoort, 3813 ZX

https://www.yoga-g.nl

Over mijzelf:

Ik ben Gurbatschan, kom uit India en woon in Nederland sinds 1983. De eerste 20 jaar heb ik in Amsterdam gewoond, de laatste 15 jaar woon ik met plezier in Amersfoort samen met Mieke.
Ik ben geboren en getogen in Delhi in India. Vanaf mijn geboorte heb ik kunnen leren van mijn spiritueel ingestelde ouders en verschillende spirituele meesters; hiervoor ben ik zeer dankbaar. Mijn kennis en ervaringen deel ik met mijn medemensen.

Van werkmodus naar ondernemerschap:

Ik heb HTS-werktuigbouwkunde gestudeerd en in Nederland gewerkt bij Installatietechnische bedrijven als tekenaar, technicus, engineer en mijn laatste functie was kostendeskundige. De afgelopen 35 jaar heb ik naast mijn baan kundalini yogatrainingen in Amsterdam, Heerhugowaard en de laatste 15 jaar in Amersfoort gegeven. Ik ben nu fulltime ondernemer en sinds 3 jaar ben ik eigenaar mijn eigen Yogastudio Gurbatschan in Amersfoort. Hier geef ik wekelijks 7 trainingen in “Persoonlijke ontwikkeling”. Tools die ik hiervoor gebruik zijn kundalini yoga, meditatie en verschillende healingtechnieken. Verder deel ik mijn spirituele kennis en ervaring aan mijn klanten. Vaste deelnemers volgen het programma “Persoonlijke ontwikkeling”. Dit is niet te vergelijken met wat over het algemeen hier in Nederland aan yoga wordt gegeven. Tijdens de trainingen laat ik je op een makkelijke manier zelf ervaren wat de oefeningen voor je kunnen doen: geloof het niet, ervaar het! Tijdens de gratis Body Scan kan je al RUST ervaren. De meeste deelnemers komen uit Amersfoort en uit een straal van 30 km rondom. Verder geef ik verschillende workshops zoals het gong- en klankschalen healingconcert, kristallen klankschalen en gong healingconcert, aerial yoga en lachyoga. De deelnemers aan deze workshop komen uit het gehele land. Het maakt niet uit of je beginner of gevorderde bent, ik onderwijs je wat je nodig hebt.
Ik geef ook trainingen in business yoga bij bedrijven en treed op bij verschillende festivals.

Ik help je met ONTSPANNING.

Ik ben mij in deze moderne tijd bewust van de hedendaagse uitdagingen. Het is mij opgevallen dat vooral een ondernemende vrouw de lat voor zichzelf erg hoog legt, vaak gecombineerd met een druk familieleven.

Mijn MISSIE

Het is mijn MISSIE in dit leven om er juist voor haar te zijn, met mijn ervaring als yogaspecialist. Ik heb speciaal voor jou lessen en behandelingen ontwikkeld, gebaseerd op een eeuwenoude traditie, die gemakkelijk voor diepe ontspanning zorgen: innerlijke rust, ontspanning, zekerheid, meer balans, voldoening, zelfkennis, persoonlijke ontwikkeling en blijvende glimlach.

Gratis Body Scan

Ben jij die drukbezette, zelfstandige of werkende vrouw die alle ballen tegelijk in de lucht probeert te houden? Probeer je altijd alles onder controle te houden? Ervaar je STRESS en onrust in je hoofd? Voel je spanningen in je lijf en ervaar je pijn in je schouders, nek en rug? Je bent zo hard bezig succes te boeken dat je bijna vergeet om te genieten? Je voelt je onzeker en twijfelt over jezelf?

Persoonlijk ontwikkelingsprogramma

Laat mij je helpen om eindelijk weer RUST in je hoofd te krijgen. Ik heb speciaal voor jou een persoonlijk ontwikkelingsprogramma opgezet, gebaseerd op een eeuwenoude yogatraditie uit India, en op de 35 jaar ervaring als yogatrainer en persoonlijk begeleider. Met behulp van mijn programma ervaar je innerlijke RUST, BALANS, ZEKERHEID, VOLDOENING, HARMONIE, VERBETERDE GEZONDHEID en een blijvende GLIMLACH.

Maak direct een afspraak voor de ‘Gratis Body Scan’ https://www.yoga-g.nl/gratis-body-scan/

Aerial yoga workshop (yoga in een hangende doek) Aerial yoga wordt ook wel anti-gravity yoga genoemd en komt uit New York. Deze yoga oefeningen worden uitgevoerd met behulp van hangende doeken. De doeken ondersteunen je lichaam, halen de compressie uit je wervelkolom en halen spanning uit je nek en schouders. Hierdoor ontspannen de omliggende spieren zich en voel je je fitter. Ideaal voor mensen met rugklachten.

Wil je méér ENERGIE en diepe ONTSPANNING?
Ik help je graag met je PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
met Indiase wijsheid en speciale technieken van
Kundalini yoga, Meditatie en Healing.

Meld je aan voor  1 proeftraining
en
ERVAAR
het zelf!

 

Deze onderneming heeft nog geen publicaties

Deze onderneming heeft op dit moment geen aanbieding.

Deze onderneming heeft nog geen afbeeldingen

stuur mij een bericht