Afscheid van Sandra Barth als kernteamlid

Afscheid van Sandra Barth als kernteamlid

Sandra Barth is de initiatiefnemer van Bewust Eemland. Ze heeft het netwerk opgezet omdat ze duurzame bewuste ondernemers uit de regio Eemland met elkaar wilde verbinden. Elke maand bijeenkomsten, elke maand nieuwsbrieven en verschillende andere activiteiten waar alle leden profijt van hebben. En deze website waar leden hun activiteiten kunnen plaatsen. Elke maand ook weer een nieuwsbrief versturen om al die activiteiten onder de aandacht van andere mensen te brengen. Mensen die interesse hebben om mee te doen aan activiteiten.
In 2016 heeft Sandra ook het inspiratiefestival bedacht en opgezet. Het was meteen een groot succes dat nu jaarlijks herhaald wordt.

Het was allemaal in de eenmanszaak van haarzelf. Dat groeide verder en die ontwikkelingen leidde ertoe dat ze het anders wilde. Samen met het kernteam heeft ze nagedacht en gesproken over hoe het anders zou kunnen. In juni van 2018 is Bewust Eemland een vereniging geworden en het kernteam is meegegaan als het officiele bestuur. Sandra werd ook bestuurslid. Langzaamaan verplaatste haar focus zich naar andere projecten en in goed overleg heeft ze besloten om uit het bestuur te stappen. Op de ALV van 14 maart is dat officieel bekrachtigd en hebben we afscheid van haar genomen. Maar ze gaat niet weg! Sandra blijft wel lid van haar eigen club en zal de bijeenkomsten blijven bezoeken. Dat is fijn, want Sandra is een fijne vrouw, een echte verbinder en met haar warme hart blijven we haar graag ontmoeten.