Mérène Rouma HealingCoaching – Bewust Eemland

Mérène Rouma HealingCoaching – Bewust Eemland

Introductie workshop: ‘Omgaan met Hoogsensitiviteit’
dd. donderdag 7 mei 2020, van 19:30 uur tot 21:30 uur

In de workshop neem ik je mee naar het leven in hooggevoeligheid. Van hoogsensitieve mensen wordt gezegd dat zij ‘buiten zichzelf leven’. Hun voelsprieten staan altijd op de omgeving gericht: op anderen. Op wat anderen doen, denken, voelen en vinden. Hun uitdaging is een draai te maken van 180 graden naar binnen toe. Wat is daarvoor nodig? Hoe kunnen zij ervoor zorgen dat ze niet langer alles binnen laten komen? Dat zij zich niet langer kwetsbaar voelen en eronder lijden. Ik leg hiervoor de veerbinding met het chakrasysteem. Dat geeft een handvat bij het reflecteren, het bewust worden en bij het helen van energie.
Tijdens oefeningen, waaronder geleide visualisatie, ervaar je dat je gevoelens gekoppeld zijn aan een chakra. Je voelt zelf de verbinding met je energiesysteem.

Je hoeft niet hoogsensitief te zijn om deze workshop te volgen. Het verhaal biedt je de mogelijkheid tot reflectie over jezelf, en leert je meer over transformatieprocessen en over hooggevoelige personen die je wellicht kent als partner, ouder, kind, vriend, vriendin, werknemer, leerling en/of collega.

Laat me weten of je erbij wilt zijn en geef je op via merene.rouma@hetnet.nl
De kosten voor de bijeenkomst zijn € 25,00 i.p.v. € 35,00

plaats een reactie