Ellen Grootoonk – Training sjamanistisch bewustzijn

Ellen Grootoonk – Training sjamanistisch bewustzijn

In de training ga je aan de slag met het verruimen van jouw bewustzijn via sjamanistische technieken. Je leert contact te maken met de energie van jouw innerlijk, de natuur en de elementen. Ook ga je de mogelijkheden verkennen van het werken met voorouders, krachtdieren en helpers.

We gebruiken trancetechnieken, meditatie, stem, rituelen en de natuur om ons heen. Je wordt uitgenodigd om aan de slag te gaan met jouw eigen vragen en levensthema’s. We werken tijdens de training vanuit een ontspannen staat en forceren niets.

Het sjamanisme is het pad van de ‘directe openbaring’, dat betekent dat er geen bemiddelaar nodig is om het grote mysterie ( ‘God’, Het Al’, ‘Het onbenoembare’) te ervaren. Je zult ontdekken dat jij zelf in staat bent om je te verbinden met de ziel van alles wat leeft.

We verbinden ons tijdens de training met het levenswiel. Iedere dag staat in het teken van een windrichting. We verkennen de verschillende plaatsten op het wiel en maken een reis naar binnen. We eindigen in het middelpunt, daar waar de balans en het hart is.  We werken met de groep en individueel en ik begeleid je bij jouw specifieke vragen. De trainingsdagen kennen een globale opbouw waarvan afgeweken kan worden. In de praktijk zal blijken wat nodig is. Ik word tijdens de training bijgestaan door een assistent.

Trancewerk is intensief en daarom zijn er voldoende rustmomenten om de opgedane ervaringen te verwerken. De omringende natuur zal daarnaast een hulpbron zijn.

Het globale dagprogramma:

Welkom en toelichting op de middag.

Trancereizen, klankwerk, meditatie.

Individueel werk, binnen of buiten en ruimte voor individuele vragen.

Rituelen en  integratie van de ervaringen van de middag.

Data:

De training vindt plaats op zaterdag bij Alle Ruimte in Soest. Tijd: 13.00-17.00 uur.

2018

17 maart

14 april

26 mei

9 juni

7 juli

Je kunt je tot 15 februari 2018 aanmelden voor de training door een mail te sturen naar ellen@zichtopzin.nl. Na aanmelding krijg je een informatiebrief toegestuurd.  De trainingsbijdrage is 200 euro inclusief 21 % BTW.