De kaartverkoop voor het Inspiratiefestival is gestart!

logo inspiratiefestival 033

De kaartverkoop voor het Inspiratiefestival is gestart!

Het inspiratiefestival033 zal dit jaar op zondag 24 juni 2018 plaatsvinden op een nieuwe plek. Het Bergpaviljoen aan de Utrechtseweg stelt zijn locatie beschikbaar voor hét festival op het gebied van bewust leven. Je bent welkom tussen 10.00 tot 18.00 uur.

Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie voor bewust leven? De InspiratieFestivals van 2016 en 2017 waren een succes. Ook in 2018 belooft het InspiratieFestival033 een knaller te worden. Je kunt een dag lang genieten van workshops, lekker eten, gezellige kraampjes en meer op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

Activiteiten

Op het InspiratieFestival033 kun je deelnemen aan workshops in Het BergPaviljoen, tenten en outdoor of laat je heerlijk masseren Daarnaast kun je struinen langs de vele kraampjes, genieten van mooie muziek en zalig biologisch eten, ook voor kinderen zijn er workshops en schminken.

Aanmelding, informatie en kosten

Na betaling van de entree van €6,50 zijn de workshops vrij toegankelijk. €0,50 van het entree-bedrag gaat naar een (nader te bepalen) goed doel. Wil je erbij zijn dit jaar? Koop je kaart alvast online. Meer informatie vind je op de speciale Festival-website.