Netwerkbijeenkomst 11 oktober 2018

Netwerkbijeenkomst 11 oktober 2018

Wij als kernteam, willen het “samen ondernemen” graag meer faciliteren, naast het ontmoeten en leren van elkaar.

Voor de netwerkbijeenkomsten hebben we daarom een aantal nieuwtjes:

Een badge dragen: 
Om duidelijker te laten zien wie je bent, vragen we je om een badge te dragen met je naam of  visitekaartje erin. Neem svp zelf een badge en een kaartje mee.

Tafel voor flyers:
Er staat voortaan een tafel bij de ingang waar je je flyers/visitekaartjes/boeken mag neerleggen. Na de bijeenkomst zelf weer meenemen want ze mogen niet in het Groene Huis blijven liggen.

Succes delen:
In elke bijeenkomst mogen 3 mensen een succes delen. Bijvoorbeeld een nieuwe klant, een nieuwe samenwerking, meer zelfvertrouwen en hoe je dat hebt gekregen, meer rust door, een prijs, een mooi resultaat met/bij een klant, een compliment, wees creatief.
Mail je succes voor de bijeenkomst naar info@Bewusteemland.nl.  De drie eerste aanmeldingen krijgen een podium.

Durf te vragen:
Bij binnenkomst kun je een concrete vraag noteren op een lijst die daarvoor klaar ligt. Het mag een hulpvraag voor je onderneming zijn. Bijvoorbeeld – Ik zoek voor vrijdag 21 september 6 mensen die mee willen doen aan een fotoshoot voor mijn bedrijf. Of – wie kent de HR manager bij bedrijf x – Of ik zoek een werkplek voor 2 dagen in de week in Soest of ik ben op zoek naar een goede boekhouder. Maak je vraag zo specifiek mogelijk. De vraag moet helder en concreet zijn en mag geen reclame voor je workshop/activiteit zijn. Het is het soort vragen die je ook op de facebook leden pagina kunt plaatsen en lezen. Op de bijeenkomst krijgt jouw vraag een extra dimensie omdat je letterlijk aanwezig bent, kaartjes uit kan wisselen of meteen een afspraak kan maken.
Na afloop van de bijeenkomst ontvang je in de mail de aanwezigheidslijst inclusief de lijst met vragen.

Programma 11 oktober

Opening: Yolande van Wijk
Vanuit het kernteam zullen we met jullie onze ideeën delen over het Inspiratiefestival033 2018 (evaluatie) en 2019. We willen dat het een festival is voor en door de leden. Dat betekent dat we jullie vrijwillige hulp nodig hebben voor de organisatie. Misschien kan je alvast nadenken of je hier een rol in zou willen spelen en wat jouw talenten zijn.
Wij hebben ook ideeën over nog meer ontmoeting en samenwerking. Een van de besluiten die we hebben genomen is in ieder geval om te gaan proefdraaien met 2 bijeenkomsten op de avond.

Op de Zeepkist: Lieneke Postema van Centrum Namasté
De Deepdate:  gaat over krachtcirkels een nieuw idee voor versterking van je onderneming. Carla zal dit verder toelichten.

Plaats: Het Groene Huis
Tijd: 9.15 – 11.30 uur
Kosten: €2,00 (contant afrekenen graag), geïnteresseerden of introducees € 5,00
Aanmelden: klik op de knop hieronder of zet jezelf op ‘Gaat’ in het Facebookevenement.

Voor de zeepkist en de energizer kan je je opgeven via info@bewusteemland.nl.