Netwerkbijeenkomst: 13 september 2018

Netwerkbijeenkomst: 13 september 2018

Bij de start van het nieuwe seizoen hoort natuurlijk een netwerkbijeenkomst! We ontmoeten elkaar en bespreken in de deepdate een thema dat jou komend seizoen kan ondersteunen bij je onderneming.

In de netwerkbijeenkomsten gaan we meer aandacht besteden aan samenwerking tussen leden. Wil je samenwerken met een ondernemer uit het netwerk of heb je een andere vraag? Stel je vraag dan tijdens de bijeenkomst! We horen natuurlijk ook graag welke vruchtbare samenwerkingen er al plaatsvinden.

Programma 13 september

OpeningYolande van Wijk
Energizer: Mirjam Melai, van Runways Amersfoort, barefoot walking, runningtherapie en meer.
Op de ZeepkistCaroline Denijsstaat met hart en ziel in haar sjamanistische begeleidingspraktijk, waarbij ze paarden in haar team heeft. Uit ervaring weet zij ‘dat er méér is tussen hemel en paarden’. Zij gaat ons 13 september vertellen waarom paarden de ultieme leermeesters zijn bij allerlei vraagstukken, groot en klein.
De DeepdateJolanda Sieders heeft een kaartenset ontwikkeld met (zelf)reflectiekaarten. Deze kaarten stellen vragen over een bepaald thema, waarmee je wordt uitgenodigd om jouw eigen wijsheid te vinden. De groepjes in de deepdate trekken een (zelf)reflectiekaart en gaan met elkaar over dat thema in gesprek.

Plaats: Het Groene Huis
Tijd: 9.15 – 11.30 uur
Kosten: €2,00 voor leden, € 5,00 voor niet-leden (contant afrekenen graag)
Aanmelden: stuur een email om je aan te melden of zet jezelf op ‘Gaat’ in het Facebookevenement.