Vereniging Bewust Eemland voor bewuste ondernemers

Vereniging Bewust Eemland ondersteunt, verbindt, stimuleert, enthousiasmeert en professionaliseert ondernemers in de regio Eemland die bewust ondernemen; met respect en aandacht voor mens en milieu.

Onze kernwaarden zijn:

 • Compassie: omzien naar elkaar en elkaar steunen
 • Respect: voor elkaars unieke manier van werken en ondernemen
 • Acceptatie: zonder oordeel de ander accepteren wie hij/zij is en hoe hij/zij leeft
 • Gelijkwaardigheid: elkaar ontmoeten op gelijk niveau, zowel beginnende als (meer) ervaren ondernemers zijn van harte welkom

Onze visie is:

Vereniging Bewust Eemland is een ondernemersnetwerk waarin de leden zich veilig voelen om elkaar te inspireren, zich open op te stellen en zich met elkaar te verbinden. De vereniging stimuleert en nodigt uit tot professionele en persoonlijke ontwikkeling. De vereniging biedt de gelegenheid om met andere ondernemers te sparren en samen te werken.

Vanuit persoonlijke en professionele groei en door middel van netwerken kunnen leden hun zichtbaarheid vergroten. Bovendien kunnen hierdoor hun ondernemingen groeien.

Wat biedt bewust Eemland jou?

 • Netwerkbijeenkomsten: Het hart van de vereniging wordt gevormd door de maandelijkse netwerkbijeenkomsten, die plaatsvinden op een vaste, sfeervolle plek (Het Groene Huis of StilleWateren). De inhoud van de netwerkbijeenkomsten wordt “gemaakt” door de leden en georganiseerd door het kernteam. Voor specifieke onderwerpen kunnen externen worden uitgenodigd. De bijeenkomsten hebben een vaste opzet met een welkom, opening, zeepkist en een deepdate. Jaarlijks zijn er ook informele bijeenkomsten zoals een kerstpakkettenborrel.
 • Themabijeenkomsten: Jaarlijks zijn er twee speciale themabijeenkomsten, waarbij een externe ondernemer zijn/haar expertise over een onderwerp deelt met de leden. Deze themabijeenkomsten zijn met name gericht op kennisvergroting en professionalisering op het gebied van bewust ondernemerschap.
 • Krachtcirkels: Krachtcirkels zijn kleine groepjes (3-5) leden die regelmatig bij elkaar komen om te sparren (intervisie). Doel is om elkaar te ontmoeten als collega-ondernemers, elkaar te versterken op ondernemerschap, kwesties aan elkaar voor te leggen in een intervisievorm en de onderlinge relatie te versterken.
 • Ondernemersvaardigheden dag: Op de jaarlijkse ondernemersvaardigheden dag, hebben leden de mogelijkheid om hun vaardigheden aan te scherpen en/of nieuwe vaardigheden te leren.
 • Promotiemogelijkheden/zichtbaarheid: via een persoonlijke profielpagina, blogs, in de schijnwerper, aanbiedingen of inhoudelijke wetenswaardigheden op de website, social media en de externe nieuwsbrief.

De Spelregels

We hebben de spelregels en doelstellingen voor 2020 op een rij gezet in een document. De doelstellingen zijn het verhogen van de participatie van de leden en het werven van nieuwe leden. Download hier het document >>>

Hoe meer je participeert hoe meer je bedrijf floreert:))

Wil je lid worden?

Wil je lid worden, klik dan HIER. Je kunt ook eerst een netwerkbijeenkomst bijwonen. Meld je even aan door een email te sturen of zet jezelf op ‘Gaat’ bij het Facebookevenement.

Bijeenkomsten 2020:

   • 2 juli – zomerborrel buiten van 16.00 tot 18.00 bij Enske Kobes-Gerbrandy van Praktijk Natural Touch in Leusden.
   • 10 september – 9.15 – 11.30 uur – netwerkbijeenkomst het Groene Huis
   • 22 september – Themabijeenkomst, impact, welke impact maak jij met je bedrijf door Marguerite Evenaar
   • 8 oktober – 19.30 – 22.00 uur – netwerkbijeenkomst StilleWateren
   • 12 november – 9.15 – 11.30 uur – netwerkbijeenkomst het Groene Huis
   • 10 december – 9.15 – 11.30 uur – netwerkbijeenkomst het Groene Huis
   • 15 december -19.30-22.00 – kerstpakketborrel

KERNTEAM

Het kernteam van Bewust Eemland faciliteert en organiseert diverse activiteiten en is eindverantwoordelijk voor de communicatie, ledenadministratie en de financiën. De leden stellen zich actief op, tonen betrokkenheid en helpen mee in de organisatie en/of invulling van activiteiten.

Op de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering worden, volgens de statuten, kernteamleden benoemd, de financiën beoordeeld en goedgekeurd, de plannen voor het volgend verenigingsjaar voorgelegd en de contributie vastgesteld.

null

Yolande is directeur van de Broedplaats Academy. De Broedplaats verzorgt trainingen, nascholingen, en een opleiding tot counselor/therapeut uitgaande van de visie en methodes van de psychosynthese

Yolande van Wijk

null

Judith van Barlingen begeleidt ondernemers met haar bedrijf LiveWise.

Judith van Barlingen

null

Nicole Klip is coach en gespecialiseerd in de innerlijke familie.

Nicole Klip

null

Carla heeft een massagepraktijk genaamd Mazzaze en samen met haar man runt ze het bedrijf VakantieAnders.

Carla Pleijers

null

Ruimte om te Zijn
Wanneer je jezelf beter leert kennen, wordt je leven leuker. Je werkt en leeft meer vanuit je hart. Ga je mee op reis?

Jolanda Sieders

Ledenadministratie

De ledenadministratie wordt verzorgd door Judith (penningmeester) en Nicole (secretaris). Je kunt hen vragen stellen over je lidmaatschap, bijeenkomsten of andere evenementen via het e-mailadres info@bewusteemland.nl.

null

Nicole Klip is coach en gespecialiseerd in de innerlijke familie.

Nicole Klip

null

Judith van Barlingen begeleidt ondernemers met haar bedrijf LiveWise.

Judith van Barlingen