Samenwerking Geluksroute en Bewust Eemland

Samenwerking Geluksroute en Bewust Eemland

“Happiness is only real, when shared” – Christopher McCandless (Into the wild)

De Geluksroute, een initiatief van Marike van den IJssel uit Leiden, heeft ook Amersfoort bereikt. Na vorig jaar zal er ook dit jaar weer een Geluksroute plaatsvinden in Amersfoort. De leden van Bewust Eemland zullen tijdens de Geluksroute hun geluk met jou delen op zaterdag 2 juni bij Stille Wateren aan de Bloemendalsestraat 27, Amersfoort. 

Kom jij ook geluk plukken?

Bij Geluksprogramma en plattegrond lees je wat er te doen is, waar, op welk tijdstip en hoe lang het duurt. Zo creëer je je eigen route. Het maakt niet uit waar je jouw route start en eindigt.

De Geluksroute-app

De Geluksroute-app is klaar, en voor zowel Iphone als Android.
Voor iPhone: tik op Geluksroute app om hem te installeren.
Voor Android: tik op Geluksroute app om hem te installeren.

Infopunten en Geluksarmbandje

GelukOmarmtMij

Op nog nader te bepalen plaatsen gaan er misschien Geluksinfopunten ontstaan en is hier een speciaal armbandje te verkrijgen. Hiermee ben je zichtbaar voor alle geluksbrengers en voor de winkels en horeca die meedoen (daar kun je dus geen armbandje halen).

Over waarde

Alle activiteiten aan de Geluksroute zijn kosteloos. Genoten van de Geluksroute of een speciale activiteit en wil je een vrijwillige bijdrage geven, dan stellen we dat op prijs. Je maakt het dan mogelijk om enige onkosten te dekken en zo gewenst volgend jaar weer een Geluksroute te organiseren. Zodat we steeds meer mensen aanraken om hun geluk te delen.

Programma

Het programma is nog in volle ontwikkeling, dus welke geluksbrengers er zullen zijn wordt nog bekend gemaakt. Je kunt het live volgen op de website van de Geluksroute Amersfoort.

 

LachStaatjeGoed

Aanmelden

Dat is in de meeste gevallen niet nodig. Je zorgt dat je op tijd bij de betreffende locatie aanwezig bent. Teveel interesse voor een bepaalde workshop, dan vind je in de Geluksroute-app een alternatief.

Vragen

Voor vragen, kijk bij FAQ  en zo mogelijk vind je het antwoord. Staat jouw vraag er niet tussen, stuur dan een bericht naar geluksroute033@gmail.com.

 

Wil je ook je geluk delen?

TaartjesDe Geluksroute is een ongedwongen uitwisseling van geluk die voor inspirerende ontmoetingen en mooie ontdekkingen zorgt. De uitnodiging is simpel: Waar word jij gelukkig van en wil je dat delen? In maart was de Geluksroute op bezoek bij EVA-radio. Je kunt het interview beluisteren via deze link. Die uitnodiging is voor iedereen, dus of je nu van yoga houdt of bellenblazen, van stilte of juist beweging, lekker koken of juist nieuwe gerechten proeven, het kan allemaal. Want geluk delen brengt altijd meer geluk teweeg. Er ontstaan nieuwe verbindingen waar Amersfoort mooier van wordt!

Meedoen? Klik op de button rechts onderaan de pagina of KIJK HIER hoe je je aanmeldt.

Nieuwsgierig naar de editie in 2017, laat je hier inspireren.