Terugblik Inspiratiefestival 2018

Terugblik Inspiratiefestival 2018

Na maanden van voorbereiding – met dank aan alle vrijwilligers die ons daarbij hebben ondersteunt – was het zondag 24 juni 2018 eindelijk zover: het InspiratieFestival033 kon van start!  Zoals dat gaat op een goed festival waren er wat opstartproblemen aan het begin van de dag maar ondanks dat was iedereen om 10 uur klaar om de bezoekers te ontvangen. Deze dag stond in het teken van de inspiratie om bewust te leven met jezelf en je leefomgeving, duurzaamheid was daarin een belangrijk thema.

De stands waren mooi ingericht, de masseurs stonden klaar om de bezoekers te verwennen met een heerlijke massage en de workshopgevers stonden in de startblokken om interessante, mooie, ontroerende en inspirerende workshops te geven. Er waren 27 kramen waar ca. 40 standhouders hun producten en diensten aanboden; een mooi en gekleurd geheel.

Ondanks het iet wat frisse weer deze dag en de lange rijen bij de veel te lekkere koffie in het Bergpaviljoen kijk ik terug op een zeer geslaagd festival. Wat ben ik trots en blij met het eindresultaat. Zoals ik het heb ervaren was de sfeer goed (‘we maken er met z’n allen een mooi festival van’) en de bezoekers tevreden. Natuurlijk zijn er ook weer veel leermomenten geweest want aan een goed festival wordt altijd gesleuteld, gebeiteld en verbeterd.
Het InspiratieFestival033 zal volgend jaar zeker weer plaatsvinden want bezoekers willen geïnspireerd worden om bewust te leven en zijn nieuwsgierig naar de mogelijkheden om het leven zo duurzaam mogelijk te leven. Tot volgend jaar.

Noëlle Brugman
Festival Manager