Vernieuwde website

Vernieuwde website

Samen met onze webmaster en vele leden hebben we gewerkt aan een vernieuwde website. Zoals je ziet, staan nu alle 120 leden met een ondernemersprofiel op de website. Je kunt ze vinden door te zoeken op hun bedrijfsnaam, hun persoonsnaam of hun bedrijfsactiviteit, zoals wandelcoaching of duurzame producten.

Prikbord

Op het prikbord kun je de laatste updates, blogs en nieuws vinden van onze leden. Het is een timeline net als op social media. Scroll er eens door, wie weet wat voor interessants je tegenkomt.

Agenda

Op de agenda zie je de activiteiten, workshops en evenementen die de leden organiseren, net zoals je van ons gewend bent. In de rasterweergave zie je een foto en een previewtekst, zodat je alvast een idee hebt waar de activiteit over gaat. Als je liever een lijst hebt, klik je op lijstweergave, dan heb je ze netjes onder elkaar.

Dank

De website is tot stand gekomen met dank aan velen uit het netwerk:

  • Als eerste Els van der Zalm van E-learning Plaza die een jaar lang weekenden en avonden heeft doorgewerkt, met helpdesks van WordPress-thema’s en plugins heeft gemaild, die altijd weer een oplossing had als iets niet werkte. Els je bent een kanjer!
  • Koen Linders van Thin Red Line die de ingewikkelde CSS-dingetjes op het laatste nippertje nog kon aanpassen vanuit zijn griepbed.
  • Empi van der Pol die tot 01.00 heeft doorgewerkt om de nieuwsbrief af te maken en die samen met Ilona Lohuis alle agenda-items in de nieuwe website heeft gezet.
  • Paulien Kompier, Monique Kamp-Schut, Carla Pleijers van Mazzaze, Joyce Snackers, Arjanne van Bekkum voor het invoeren van de ondernemerspagina’s.
  • Jolanda Sieders die met raad en daad beschikbaar was en de handleiding voor leden heeft gemaakt.
  • En iedereen die ik nu nog vergeet die heeft geholpen met emotionele steun en schouderklopjes of op wat voor manier dan ook.